پخت شیرینی دانمارکی به روش ساده
- Elham
- مدیر سایت
- پست: 111
- تاریخ عضویت: یکشنبه آگوست 02, 2020 10:23 pm
- محل سکونت: انتاریو
- تعداد نوشته های مورد پسند: 33
- محبوبیت : 13
- تماس:
پخت شیرینی دانمارکی به روش ساده
طرز تهیه شیرینی دانمارکی
حوصله ت سر رفته؟ خب بیا شیرینی دانمارکی درست کن
مواد لازم:
شیر
مایه خمیر
ارد
تخم مرغ دو تا
شکر
زعفرون
وانیل
روغن
مرحله اول میخوایم خمیر رو آماده کنیم.
1/3 پیمانه شیر ولرم به همراه 1 قاشق شکر به علاوه 1 قاشق مایه خمیر .
این موارد رو هم بزنید و بزارید 10 دقیقه استراحت کنه.
بعد از اینکه 10 دقیقه استراحت کرد بهش 1 دونه تخم مرغ با یه کم وانیل و کمی زعفرون با ¼ پیمانه روغن و 2 تا قاشق شکر و در ادامه 2 پیمانه آرد بهش اضافه می کنیم. و مخلوط می کنیم.
این الان شده خمیر شیرینی دانمارکی
مرحله دوم کرم داخل شیرینی رو اماده می کنیم.
1/3 پیمانه آب به همراه 1/3 شکر و 3 تا قاشق آرد رو با هم روی گاز یه مقداری هم بزنیم سفت که شد سریغ برداریم که خیلی سفت نشه یه کم مایع مانند باشه. 7 ، 8 دقیقه روی گاز هم بزنید.
حالا خمیر رو پهن می کنیم. کرمی که اماده کردیم رو روش میریزیم. به صورتی که می خوایم می بندیم
حالا یه ساعت می زاریم توی سینی فر بمونه استراحت کنه و روش یه پارچه میندازیم.
یه ساعت که شد بعد وقتی خواستیم بزاریم توی فر، روی خمیر رو با زرده ی تخم مرغ و مقدار زعفرونی که مونده با هم مخلوط می کنیم و روی خمیر می مالیم.
فر روی 300 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه شیرینی ها بپزه.
نوش جونتون
اینم اموزش ویدئویی شیرینی دانمارکی تهیه شده توسط: Khalil Oghab cooking آشپزی خلیل عقاب
حوصله ت سر رفته؟ خب بیا شیرینی دانمارکی درست کن
مواد لازم:
شیر
مایه خمیر
ارد
تخم مرغ دو تا
شکر
زعفرون
وانیل
روغن
مرحله اول میخوایم خمیر رو آماده کنیم.
1/3 پیمانه شیر ولرم به همراه 1 قاشق شکر به علاوه 1 قاشق مایه خمیر .
این موارد رو هم بزنید و بزارید 10 دقیقه استراحت کنه.
بعد از اینکه 10 دقیقه استراحت کرد بهش 1 دونه تخم مرغ با یه کم وانیل و کمی زعفرون با ¼ پیمانه روغن و 2 تا قاشق شکر و در ادامه 2 پیمانه آرد بهش اضافه می کنیم. و مخلوط می کنیم.
این الان شده خمیر شیرینی دانمارکی
مرحله دوم کرم داخل شیرینی رو اماده می کنیم.
1/3 پیمانه آب به همراه 1/3 شکر و 3 تا قاشق آرد رو با هم روی گاز یه مقداری هم بزنیم سفت که شد سریغ برداریم که خیلی سفت نشه یه کم مایع مانند باشه. 7 ، 8 دقیقه روی گاز هم بزنید.
حالا خمیر رو پهن می کنیم. کرمی که اماده کردیم رو روش میریزیم. به صورتی که می خوایم می بندیم
حالا یه ساعت می زاریم توی سینی فر بمونه استراحت کنه و روش یه پارچه میندازیم.
یه ساعت که شد بعد وقتی خواستیم بزاریم توی فر، روی خمیر رو با زرده ی تخم مرغ و مقدار زعفرونی که مونده با هم مخلوط می کنیم و روی خمیر می مالیم.
فر روی 300 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه شیرینی ها بپزه.
نوش جونتون
اینم اموزش ویدئویی شیرینی دانمارکی تهیه شده توسط: Khalil Oghab cooking آشپزی خلیل عقاب