طرز تهیه ماش‌پَتی - خورشت محلی و بدون گوشت گرگان

پیدا کردن دوست، برگزاری ایونت، خرید و فروش و امانت دادن و واگذاری وسایل
ارسال پست
نمایه کاربر
Elham
مدیر سایت
مدیر سایت
پست: 111
تاریخ عضویت: یک‌شنبه آگوست 02, 2020 10:23 pm
محل سکونت: انتاریو
تعداد نوشته های مورد پسند: 33
محبوبیت : 13
تماس:

طرز تهیه ماش‌پَتی - خورشت محلی و بدون گوشت گرگان

پست توسط Elham »

مواد لازم
اسفناج – گیشنیز - جعفری 3 کیلو ( ریز بشه )
نخود پخته 400 گرم
ماش پخته 400 گرم
لوبیا پخته 250 گرم
سیر به مقدار لازم
ارد 3 قاشق غذاخوری
رب انار
فلفل زردچوبه و نمک به مقدار لازم
اب 2 تا پارچ
نعنا خشک به مقدار کافی

مراحل پخت
اول نخود، ماش، لوبیا ، و سبزی ها رو همه توی قابلمه میریزیم و بعد بهشون اب اضافه می کنیم و میزاریم بپزه .
سیر رو سرخ می کنیم فلفل زردچوبه و نمک و نعنا رو اضافه می کنیم. بعد ارد رو اضافه می کنیم. تا همه ی مواد با هم سرخ بشن.
با این عذا برنج بپزید و کوکو سبزی درست کنید و بخورید.





فیلم اموزش خورشت ماش پتی با دستور خلیل عقاب




xenocaster
کاربر چهار ستاره
کاربر چهار ستاره
پست: 754
تاریخ عضویت: جمعه می 10, 2024 6:01 am
محل سکونت: جزیره پرنس ادوارد

پست توسط xenocaster »



ارسال پست

بازگشت به “گفتگو و تبادل نظر”